Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.

Osobní údaje


Ochrana osobních údajů našich zákazníků

V e-shopu Bořek&Šípek E-Shop, Šípek Team s. r. o. IČ: 27125530 věnujeme ochraně osobních údajů velkou pozornost. Zde naleznete informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, zda údaje zpracováváme na základě souhlasu nebo na základě jiného právního důvodu, k jakým účelům je používáme, komu je můžeme předávat a jaká máte v souvislosti se zpracováním vašich osobních údajů práva. Vaše osobní údaje zpracováváme a využíváme v souladu jak s ustanoveními českých právních předpisů (zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.), tak i evropskou legislativou (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679).

Správcem osobních údajů ve smyslu národní a evropské legislativy je podle čl. 4, bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679:

Šípek Team s.r.o.
Sněmovní 174/7
11800 Praha 1
IČ: 27125530 DIČ: CZ27125530

Máte-li jakékoli dotazy ohledně zpracování a ochrany vašich osobních údajů, kontaktujte nás e-mailem na adrese: dali.sipek@gmail.com

Účely, právní tituly a doba zpracování osobních údajů

Poté co si v našem e-shopu sipekglass.cz, sipekglass.sk, sipekglass.com objednáte zboží, budeme vaše osobní údaje zpracovávat za účelem vyřízení vaší objednávky (zaslání objednaného zboží, provedení platby, fakturace či reklamace), a to na základě právního titulu plnění smlouvy. Bez zpracování vašich osobních údajů nebudeme schopni objednávku vyřídit.

Pro tyto účely zpracováváme pouze následující osobní údaje: jméno, příjmení, dodací a fakturační adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa.

Takto získané osobní údaje zpracováváme po dobu, kterou ukládá zákon č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, § 35, odst. 2, ve znění pozdějších předpisů.

Tyto osobní údaje zpracováváme po dobu trvání obchodní spolupráce, nejdéle však 10 let od jejího ukončení.

Jestliže nám píšete na konkrétní e-mailovou adresu, vaše osobní údaje dále nezpracováváme a využíváme je pouze za účelem vyřízení vašich dotazů, požadavků a podnětů.

Jestliže nás kontaktujete telefonicky, váš hovor nemoniturujeme.

 

Přenos osobních údajů

Veškeré osobní údaje získané od zákazníků využíváme výhradně pro vnitřní potřebu společnosti, chráníme před zneužitím a neposkytujeme třetím stranám bez předchozího upozornění nebo vašeho souhlasu.

Výjimku představují společnosti, které pro nás zajišťují následující služby např. dopravu, platební styk nebo vývoj e-shopu a orgány státní moci. Těmto společnostem vaše osobní údaje poskytnout můžeme nebo musíme v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové vyřízení objednávky nebo fungování a zdokonalování nákupního procesu.

Jedná se:

- o zaplacení objednávky online (platební karta, tlačítko, převod), předáváme osobní údaje poskytovateli služeb ohledně zpracování plateb, (PayPal, GoPay),

- o doručení zboží smluvními dopravci, předáváme vaše osobní údaje České poště, DPD a DB Schenker,

- o vývoj a správu e-shopu Bořek&Šípek E-Shop a jeho nákupního procesu mají k vašim osobním údajům přístup naši externí vývojáři ze společnosti Simplia.cz, IČ: 28486820,

- pokud je to nezbytné pro vyšetřování nezákonného využívání našich služeb nebo pro potřeby soudního řízení, mohou být údaje předány orgánům činným v trestném řízení.

U všech těchto poskytovatelů služeb smluvně požadujeme, aby zpracovávali vaše osobní údaje v souladu s podmínkami ochrany osobních údajů a platnou legislativou.

 

Cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají ve vašem zařízení (počítač, mobilní telefon, tablet apod.) pomocí něhož používáte e-shop sipekglass.cz, sipekglass.sk, sipekglass.com, a pokud je po opuštění našich stránek nesmažete, jsou opět využívány během vašich dalších návštěv. Cookies používáme ke zlepšení funkčnosti našich stránek a zjednodušení vaší příští návštěvy, zejména pak pro tyto činnosti:

 

- uložení předvoleb a nastavení, která umožňují, aby naše webové stránky fungovaly správně.

- cookies používáme k odhalování podvodů a zneužití našich webových stránek.

- pomocí cookies shromažďujeme data pro naše analytické nástroje.

- některý obsah z našich stránek můžete sdílet s vašimi přáteli.

Navzdory výše uvedenému na základě souborů cookies vás nejsme schopni identifikovat na úroveň konkrétní fyzické osoby.

Jak odmítnout používání souborů cookies?

Cookies z vašeho počítače nebo z jiného zařízení můžete snadno vymazat pomocí vašeho prohlížeče. Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v nabídce "Nápověda" vašeho prohlížeče. V takovém případě je ale možné, že se vám některé části našich stránek nebudou zobrazovat správně, jejich prohlížení pro vás bude složitější a nebude se vám zobrazovat nabídka výrobků odpovídající právě vašim potřebám.

Budete-li používat naše stránky beze změny nastavení, budeme to považovat za souhlas s používáním cookies na našich stránkách.

 

Analytické nástroje

Statistická data
Pokud využíváte naše webové stránky, shromažďujeme statistické údaje o vaší aktivitě, které dále využíváme ke zlepšení našich služeb. Ani zde vás nejsme schopni identifikovat na úroveň konkrétní fyzické osoby.

Google Analytics
Služba, která umožňuje analýzu našeho e-shopu od společnosti Google Inc. Informace vygenerované při využívání našeho webu jsou přenášeny na servery společnosti Google, kde jsou následně uloženy. Společnost Google tyto informace využívá k analýze uživatelského chování na našem webu a tuto analýzu nám následně poskytuje.

 

Vaše práva

Vaším právem je získat informace o vašich datech, které o vás zpracováváme. Stejně tak máte právo na opravu nebo zablokování nesprávných či neaktuálních údajů, právo na omezení zpracování a právo vznést námitku proti zpracování. V určitých případech vám náleží právo na výmazání. Dále jsme povinni vaše osobní údaje na vaše požádání přenést na vámi zvoleného správce/zpracovatele osobních údajů.

Jestliže jste přesvědčení, že s vašimi daty nezacházíme adekvátně a podle zákonů a předpisů, máte možnost podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je v České republice Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pokud se chcete zeptat na cokoliv, co se týče zpracování vašich osobních údajů, kontaktujte prosím správce osobních údajů na e-mail info@sipekteam.eu.